Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, Mizgin Karademir (29) isimli genç kadın, erkek arkadaşı İ.E. (25) tarafından bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Olay, Zafer Mahallesi’nde bulunan müstakil bir evde gerçekleşti. İlk belirlemelere göre, Karademir ile İ.E. arasında henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine İ.E., mutfaktan aldığı bıçakla Karademir’e saldırdı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Karademir’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri incelemesinin ardından Karademir’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Şüpheli İ.E. ise, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından suç aleti bıçakla birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, İ.E.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Bu üzücü haberin yanı sıra, Kayseri’den de bir şiddet haberi geldi. Kayseri’de 9 yaşındaki M.E.T., üvey babası F.G.’nin şiddetine maruz kaldı. M.E.T.’nin annesi Şerife G., yaşadıkları korkunç anları Demirören Haber Ajansı’na anlattı. Şerife G., Türk adaletinden eşinin çocuğuna uyguladığı şiddetten dolayı en ağır cezayı almasını istediğini belirtti.
Bu tür şiddet olaylarının son bulması ve faillerin hak ettikleri cezaları almaları, toplumun en büyük temennisi. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.
Kaynak: Habertürk
