DOLAR 44,2795 0.22%
EURO 50,5902 -0.78%
ALTIN 7.134,90-0,98
BITCOIN 31728531.69001%
Mersin
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Esenler’de Korkunç Yangın: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Hataylı Şoförün Acı Hikayesi
16 okunma

Esenler’de Korkunç Yangın: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Hataylı Şoförün Acı Hikayesi

ABONE OL
15 Mart 2026 10:30
Esenler’de Korkunç Yangın: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Hataylı Şoförün Acı Hikayesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Esenler ilçesinde meydana gelen yangın, yürekleri yaktı. Birlik Mahallesi 781. Sokak’ta bulunan 5 katlı bir binanın 1. katında çıkan yangında, 30 yaşındaki Muhammet Emre Hacıoğlu’nun cansız bedeni bulundu. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri yangını söndürürken, sağlık ve polis ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, polis ekipleri soruşturmaya devam ediyor.

Yangınla ilgili acı haberin yanı sıra, İran’da yaşanan bir olay da gündeme geldi. İsrail füzesinin TIR’a isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Hataylı şoför Hüseyin Fırat’ın (29) hazin hikayesi ortaya çıktı. Fırat’ın eski bir uzman çavuş olduğu ve ilk hayali olan TIR’ı satın alarak nakliye işine başladığı öğrenildi. Genç adamın evlenmek istediği de gelen bilgiler arasında.

Olay, İran’da meydana gelmiş olsa da, Fırat’ın ölümü Türkiye’de de büyük üzüntü yarattı. Fırat’ın ailesi ve yakınları yasa boğulurken, sosyal medyada da başsağlığı mesajları paylaşıldı. Fırat’ın cenazesinin Türkiye’ye getirilerek defnedilmesi bekleniyor.

Esenler’deki yangın ve İran’daki acı olay, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşanan iki farklı trajedi olarak kayıtlara geçti. Yetkililer, her iki olayla ilgili de detaylı incelemelerin sürdüğünü belirtirken, kamuoyu gelişmelerin yakından takip ediyor.

Kaynak: Habertürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r