Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, cezaevi firarisi olduğu belirlenen İbrahim K., saklandığı evde tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu. Olay, polis ekiplerini harekete geçirirken, cinayet şüphesiyle geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Olay, Şehzadeler ilçesinde bir adreste meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, İbrahim K.’nin cansız bedeniyle karşılaştı. İlk incelemelerde, şahsın göğsünden vurulduğu ve hayatını kaybettiği tespit edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, İbrahim K.’nin yaşam belirtisi olmadığı belirlendi.
Yapılan araştırmalarda, hayatını kaybeden İbrahim K.’nin çeşitli suçlardan sabıkası olduğu ve cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı. Kasten yaralama, uyuşturucu kullanma, hakaret ve görevi yaptırmamak için direnme gibi suçlardan hüküm giydiği öğrenilen İbrahim K.’nin, firar sonrası saklandığı evde ölü bulunması, olayın gizemini artırdı.
Olay yeri inceleme ekiplerinin detaylı çalışmasının ardından, İbrahim K.’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayın aydınlatılması ve şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları incelenmeye başlandı ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu. Polis, olayın aydınlatılması için tüm delilleri titizlikle değerlendiriyor.
Manisa Emniyet Müdürlüğü, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların sürdüğünü ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğini açıkladı. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
15 Mart 2026EKONOMİ
15 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
15 Mart 2026GÜNDEM
15 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
15 Mart 2026GÜNDEM
15 Mart 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
3764 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1419 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1390 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1350 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1344 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.