Adana’da meydana gelen bir hırsızlık olayı, güvenlik kameralarına yansıyan ilginç görüntülerle gündeme geldi. 14 Şubat’ta Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, Yusuf Berzan T. (22) ve Onurcan D. (28) isimli iki şüpheli, aileleriyle birlikte millet bahçesine giden Ali C.’nin aracını hedef aldı. Habertürk’te yer alan habere göre, şüpheliler, Ali C.’nin aracının camını kırarak torpidodan 1 milyon 200 bin lira değerinde 3 bilezik ve 2 yüzük çaldı.
Hırsızlık sonrası bir ara sokakta duran şüphelilerin, çaldıkları altınları kendi aralarında paylaştığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin çaldıkları yüzükleri birbirlerinin parmaklarına takarak eğlendikleri de görüldü. Bu durum, olayın sıradan bir hırsızlık vakasından öte, şüphelilerin eylemlerine verdikleri önemi ve rahatlığı gözler önüne serdi.
Olayın ardından aracına döndüğünde hırsızlığı fark eden Ali C.’nin ihbarı üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Polis ekipleri, bölgedeki ve güzergahtaki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Yapılan araştırmalarda, şüphelilerin farklı tarihlerde kentteki mezarlıkların önünde park halinde olan araçlardan 6 cep telefonu, 57 bin lira, 500 avro ve çok sayıda ziynet eşyası çaldığı belirlendi.
Şüphelilerin sık sık şehir dışına çıktığı tespit edilirken, 3 Mart’ta Adana’ya giriş yaptıkları saptandı. Polis ekipleri, şüphelilerin Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’nde olduğunu belirleyerek operasyon başlattı. Polis, şüphelilerin otomobilini görünce ‘dur’ ihtarında bulundu. Ancak, sıkışan trafik nedeniyle araçlarından inen şüpheliler, koşarak kaçmaya başladı. Ekipler, yaya olarak süren takibin ardından şüphelileri sokakta yakaladı. Yakalanma anları da güvenlik kameralarına yansıdı.
Emniyetteki ifadelerinde hırsızlıkları itiraf eden şüpheliler, mağdurların zararını karşılayacaklarını belirtti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yusuf Berzan T. ve Onurcan D., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.
Öte yandan, aynı haberde, Pelvik taban ve Endometriozis (Çikolata Kisti) konularında Dr. Murat Aksoy ile İyi Yaşam programına konuk olan Prof. Dr. Nafiye Yılmaz ve Prof. Dr. Bülent Cavit Yüksel’in görüşlerine de yer verildi.
SAVUNMA SANAYİ
18 Mart 2026EKONOMİ
18 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
18 Mart 2026GÜNDEM
18 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
18 Mart 2026GÜNDEM
18 Mart 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
3822 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1480 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1450 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1408 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1403 kez okundu