Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, bu akşam Tüpraş Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Saat 20.00’de başlayacak mücadelede hakem Batuhan Kolak düdük çalacak. Siyah-beyazlılar, milli araya Fenerbahçe derbisi öncesinde 3 puanla gitmeyi hedefliyor.
Beşiktaş’ın Hedefi 3 Puan
Ligde 26 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 49 puan toplayan Beşiktaş, 4. sırada yer alıyor. Rakibi Kasımpaşa’yı mağlup ederek Fenerbahçe derbisine moralli gitmek isteyen Kartal, bu önemli karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.
Kasımpaşa’nın Hedefi Puan ya da Puanlar
Kasımpaşa ise 26 maçta 5 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 yenilgiyle 24 puan topladı ve 14. sırada bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Eyüpspor’u yenen lacivert-beyazlılar, Beşiktaş deplasmanından puan veya puanlarla ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor.
Eksikler ve Ceza Sınırındakiler
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu, El Bilal Toure ve Taylan Bulut sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Salih Uçan ise sarı kart görmesi halinde Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek. Emirhan Topçu da ceza sınırında bulunuyor.
Son Karşılaşmalar
Beşiktaş, Kasımpaşa ile oynadığı son 5 maçta galibiyet elde edemedi. 2023-2024 sezonunda Kasımpaşa’ya 3-1 ve 2-1’lik skorlarla mağlup olan Beşiktaş, geçen sezon da sahasında 3-1 yenilmiş, deplasmanda ise 1-1 berabere kalmıştı. Sezonun ilk yarısındaki maç da 1-1 sonuçlanmıştı. Beşiktaş’ın Kasımpaşa karşısındaki son galibiyeti ise 2022-2023 sezonunda 5-2’lik skorla deplasmanda geldi.
Sergen Yalçın ve Emre Belözoğlu Rekabeti
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa’yı çalıştıran Emre Belözoğlu’na karşı yönettiği takımlarla henüz galibiyet elde edemedi.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
20 Mart 2026EKONOMİ
20 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
20 Mart 2026GÜNDEM
20 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
20 Mart 2026GÜNDEM
20 Mart 2026
1
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
426 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
392 kez okundu
3
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
378 kez okundu