Çankırı’nın Merkez ilçesi İncili Çeşme Mahallesi’nde meydana gelen yangın yürekleri dağladı. Mezarlık Caddesi üzerinde bulunan bir ahşap evde çıkan yangında, iki kişi hayatını kaybederken, ev kullanılamaz hale geldi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi.
Edinilen bilgilere göre, yangın saatleri civarında henüz bilinmeyen bir nedenle başladı. Kısa sürede büyüyen alevler, ahşap evi tamamen sardı. Evin içindeki Ramazan Bayram ve Sefer Üzün, yoğun duman nedeniyle hayatlarını kaybetti. Acı olayda, evde bulunan bir köpek de yaşamını yitirdi.
Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ancak, iki katlı ahşap ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Ekiplerin soğutma çalışmaları uzun süre devam etti.
Olay yerinde incelemelerde bulunan yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmalarına başladı. Yangının kesin nedeni, yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yaşanan acı olay, mahalle sakinlerini derinden üzdü. Olay yerine gelen vatandaşlar, üzüntülerini dile getirdi. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
25 Mart 2026EKONOMİ
25 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
25 Mart 2026GÜNDEM
25 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
25 Mart 2026GÜNDEM
25 Mart 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
3952 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1613 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1579 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1539 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1534 kez okundu