Yozgat’ın Çekerek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Olay, ilçeye bağlı Özükavak beldesi mevkisinde gerçekleşti. Anadolu Ajansı’nın haberine göre, kazaya iki otomobilin çarpışması neden oldu.
Kaza, N.A. yönetimindeki otomobil ile M.U. idaresindeki diğer bir otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda büyük hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Kazada yaralanan N.A. ve diğer araçta bulunan 4 kişi, Yozgat’taki çeşitli hastanelere sevk edildi. Yaralıların tedavi süreçleri devam ederken, sağlık durumlarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı ve trafik normale döndü.
Kaza sonrası olay yerine gelen jandarma ekipleri, detaylı incelemelerde bulundu. Kazanın nedeni ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar sürüyor. Olay yeri inceleme ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede delil topladı. Kazaya karışan araçlar üzerinde de teknik inceleme yapılacak. Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek için tüm ihtimalleri değerlendiriyor.
Kazayla ilgili olarak yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, soruşturmanın kısa sürede tamamlanması ve kazanın nedeni hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi bekleniyor. Yaralıların sağlık durumu hakkında da en kısa sürede bilgi verilmesi bekleniyor. Kazanın ardından bölgedeki trafik akışı bir süreliğine aksamış olsa da, araçların kaldırılmasıyla birlikte normal seyrine döndü.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
20 Mart 2026EKONOMİ
20 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
20 Mart 2026GÜNDEM
20 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
20 Mart 2026GÜNDEM
20 Mart 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
3865 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1524 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1494 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1452 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1447 kez okundu