DOLAR 44,3404 0.06%
EURO 51,3155 -0.19%
ALTIN 6.320,43-1,33
BITCOIN 2997507-1.95537%
Mersin
13°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Kahta’da Feci Kaza: Otomobil Şarampole Devrildi, 1 Ölü, 4 Yaralı
20 okunma

Kahta’da Feci Kaza: Otomobil Şarampole Devrildi, 1 Ölü, 4 Yaralı

ABONE OL
23 Mart 2026 01:46
Kahta’da Feci Kaza: Otomobil Şarampole Devrildi, 1 Ölü, 4 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, dört kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Kahta-Sincik yolunun 34. kilometresinde, Pınarbaşı köyü yakınlarında gerçekleşti. B.G. (43) yönetimindeki otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole devrilmesiyle meydana gelen kazada, acı bir bilanço ortaya çıktı.

Olay yerine sağlık ve UMKE ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü M.G. ile yolcu konumunda bulunan E.G. (33), M.G. (32), S.S. (32) ve T.Ö.(30), ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, hastanede tedavi altına alınan S.S. (32), doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi devam ederken, M.G.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza sonrası başlatılan soruşturma devam ederken, yetkililer kazanın nedeni üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, kazaya ilişkin detayların netleşmesi bekleniyor. Kazanın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı.

Öte yandan, Nevşehir’in Acıgöl ilçesi yakınlarında meydana gelen zincirleme kazada hayatını kaybeden Mehmet Gültekin Cingitaş (36) ile oğulları Aras (9) ve Kayra Cingitaş (15) için gözyaşları arasında cenaze töreni düzenlendi. Sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada, 3 araç birbirine girmişti.

Kazalar, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Sürücülerin trafik kurallarına uyması ve araç bakımlarını düzenli olarak yaptırması, bu tür acı olayların önüne geçmek için hayati önem taşıyor.

Kaynak: Habertürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r