DOLAR 44,3598 0.05%
EURO 51,5288 0.02%
ALTIN 6.490,451,80
BITCOIN 31669500.32405%
Mersin
15°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Yalova’da İşçi Servisi Devrildi: 1 Ölü, 20 Yaralı
9 okunma

Yalova’da İşçi Servisi Devrildi: 1 Ölü, 20 Yaralı

ABONE OL
25 Mart 2026 11:23
Yalova’da İşçi Servisi Devrildi: 1 Ölü, 20 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalova’da meydana gelen trafik kazasında, tekstil işçilerini taşıyan bir midibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı. Kaza, Bursa-Yalova kara yolu Paşakent mevkisinde saat 08.00 sıralarında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Gemlik’ten Çiftlikköy yönüne seyir halinde olan 77 ADC 754 plakalı servis midibüsü, sürücü Ş.U. (66)’nun direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle devrildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin ilk müdahalesinin ardından, midibüste bulunan işçilerden G.U. (57) isimli kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan sürücü dahil 20 kişi ise çevre hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların tedavileri devam ederken, durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Yalova Valisi Ahmet Hamdi Usta, yaptığı açıklamada, “Gemlik’ten Çiftlikköy’deki bir işletmeye giden işçi servisi, içindeki 21 kişi ile birlikte yan yattı. Kazada maalesef 1 kadın çalışan vefat etti. 20 yaralıdan 8’i hafif, diğer 12’si ise ayakta tedavi edilebilir şekilde normal yaşantısına dönebilecek vatandaşlarımızdır. Olay yerinde adli tahkikat başlatıldı” ifadelerini kullandı.

Kaza sonrası bölgede trafik bir süre aksarken, yetkililer olayla ilgili detaylı inceleme başlattı. Kazanın nedeni ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Yaralıların tedavileri ise devam ediyor.

Öte yandan, Manisa’da kaybolan amatör dağcı Umut Tanrıkulu’nu arama çalışmaları da devam ediyor. Kayıp dağcının geceyi geçirmek için kazdığı belirlenen çukur ve sırt çantasıyla bazı kişisel eşyalarına ulaşıldı.

Kaynak: Habertürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r