Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan yaya Şeyho Karaçalı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay, bölgede büyük üzüntüye neden oldu.
Edinilen bilgilere göre kaza, Gölbaşı ilçesinde gerçekleşti. Ayşe G. yönetimindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Şeyho Karaçalı’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Karaçalı, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan Şeyho Karaçalı, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Acı haber, Karaçalı ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, incelemelerde bulundu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Görgü tanıklarının ifadeleri ve elde edilen deliller doğrultusunda soruşturma devam ediyor. Polis, kazanın nedeni ve sorumlularının tespiti için çalışmalarını sürdürüyor. Kazaya karışan otomobil sürücüsü Ayşe G.’nin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.
Bu tür kazaların önüne geçmek için trafik kurallarına uyulmasının ve yaya güvenliğinin sağlanmasının önemi bir kez daha vurgulandı. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları ve hız limitlerine uymaları konusunda uyardı. Ayrıca, yaya geçitlerinin ve trafik işaretlemelerinin eksiksiz olması gerektiği belirtildi.
Kazada hayatını kaybeden Şeyho Karaçalı’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye devam edecektir.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
01 Nisan 2026EKONOMİ
01 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
01 Nisan 2026GÜNDEM
01 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
01 Nisan 2026GÜNDEM
01 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4098 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1763 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1728 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1688 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1683 kez okundu