DOLAR 44,4927 0.04%
EURO 51,6776 -0.32%
ALTIN 6.694,16-1,60
BITCOIN 2975807-2.33067%
Mersin
15°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Nevşehir’de Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti: Sürücüler Tutuklandı, Araçlar Trafikten Men Edildi
9 okunma

Nevşehir’de Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti: Sürücüler Tutuklandı, Araçlar Trafikten Men Edildi

ABONE OL
2 Nisan 2026 16:30
Nevşehir’de Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti: Sürücüler Tutuklandı, Araçlar Trafikten Men Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nevşehir’in Nar yolu üzerinde meydana gelen yol verme tartışması, kanlı bir kavgaya dönüştü. Olayda, otomobillerini kullanan Suat T. ve Ahmet Efe D. isimli sürücüler arasında yaşanan anlaşmazlık, kısa sürede şiddete evrildi. Trthaber.com’da yer alan habere göre, araçlarından inen sürücüler arasındaki sözlü tartışma, tarafların birbirlerine saldırmasıyla kavgaya dönüştü.

Kavgaya, araçlarda bulunan ikişer kişi daha dahil oldu. Taraflar arasında sopa ve kesici aletlerin kullanıldığı belirtilirken, olayda dört kişi de hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, kavgaya karışan kişileri gözaltına alırken, olay yerinde bulunan sopa ve kesici aletlere el koydu.

Sağlık kontrolünden geçirilen sürücüler ve beraberindekiler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücüler Suat T. ve Ahmet Efe D., çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Kavgaya karışan diğer iki kişi ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili olarak kavgaya karışan dört kişiye de 180’er bin lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca, sürücülerin ehliyetlerine 6 ay süreyle el konulurken, araçları da 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Öte yandan, yaşanan kavga anı, trafikteki bir aracın kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, sürücüler arasındaki tartışmanın hızla şiddete dönüştüğü ve kavganın yaşandığı anlar yer alıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer trafikte yaşanan bu tür şiddet olaylarının önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r