Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki dev derbiye sayılı günler kaldı. Sarı-lacivertli ekip, 5 Nisan Pazar günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Domenico Tedesco yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlar, oyuncuların motivasyonunu ve fiziksel kondisyonunu en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.
Antrenman Detayları:
Fenerbahçe’nin antrenman programı, oyuncuların performansını artırmaya yönelik çeşitli çalışmalarla şekilleniyor. İdmanlar, genellikle salonda yapılan core hareketleriyle başlıyor. Bu hareketler, oyuncuların temel kaslarını güçlendirerek sakatlık riskini azaltmayı ve dayanıklılığı artırmayı amaçlıyor. Ardından ısınma, çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmalarına geçiliyor. Bu aşama, oyuncuların maç temposuna hazırlanması ve takım uyumunu geliştirmesi açısından büyük önem taşıyor. Antrenmanlar, taktiksel ve bireysel programlarla sona eriyor. Teknik direktör Tedesco, taktiksel çalışmalarla oyuncularına rakip analizi doğrultusunda stratejiler belirlerken, bireysel programlarla da oyuncuların eksiklerini gidermeye yönelik çalışmalar yapıyor.
Maç Hazırlıkları Devam Ediyor:
Fenerbahçe, Beşiktaş derbisine en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Takım, yarın yapacağı antrenmanla maç hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik ekip ve oyuncular, derbiye odaklanmış durumda. Taraftarlar da heyecanla bu kritik mücadeleyi bekliyor.
Derbi Tarihi ve Yeri:
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi mücadelesi, 5 Nisan Pazar günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Maç saati ve yayın bilgileri ise önümüzdeki günlerde netleşecek. Futbolseverler, bu heyecan dolu maçı kaçırmamak için sabırsızlanıyor.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
03 Nisan 2026EKONOMİ
03 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
03 Nisan 2026GÜNDEM
03 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
03 Nisan 2026GÜNDEM
03 Nisan 2026
1
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
437 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
410 kez okundu
3
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
398 kez okundu