İnegöl’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 araç birbirine girdi, sürücüler ve yolcular yaralandı. Kaza, İnegöl-Alanyurt yolu üzerindeki Yağlı Tohumlar Kavşağı’nda saat 22.30 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Mustafa A. (32) yönetimindeki otomobil, İnegöl’den Alanyurt istikametine seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Beyhan Z. (33) idaresindeki otomobile ve Sercan G. (32) yönetimindeki cipe çarptı.
Kaza sonucunda sürücüler Mustafa A., Beyhan Z. ve Sercan G. ile Mustafa A.’nın otomobilinde bulunan yolcular Murat A. (31) ve İlhan Y. (42) hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Ancak, kazaya karışan otomobilin sürücüsü Mustafa A. ve yanındaki yaralı yolcular, sağlık ekiplerine ve polise direndi. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu yaralılar ambulanslara bindirilerek hastaneye götürülebildi.
Kaza sonrası hastanede yapılan tetkiklerde, otomobil sürücüsü Mustafa A.’ya uyuşturucu testi yapıldığı öğrenildi. Bu durum, kazanın nedenlerine ilişkin önemli bir detay olarak değerlendiriliyor. Polis ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Kaza yerinde delil toplama ve görgü tanıklarının ifadelerini alma çalışmaları devam ediyor. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Yol, kısa süreliğine trafiğe kapatıldıktan sonra yeniden ulaşıma açıldı.
Öte yandan, Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde meydana gelen bir başka trafik kazası da gündeme geldi. Özel halk otobüsünün üst geçidin ayağına çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. Bu acı olay, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. İnegöl’deki kazada yaşanan gelişmeler ve Ankara’daki elim olay, yetkilileri trafik güvenliği konusunda daha sıkı önlemler almaya sevk etmesi bekleniyor.
SAVUNMA SANAYİ
06 Nisan 2026EKONOMİ
06 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
06 Nisan 2026GÜNDEM
06 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
06 Nisan 2026GÜNDEM
06 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4188 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1857 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1819 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1780 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1776 kez okundu