Aydın’ın İncirliova ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, trenin çarptığı 69 yaşındaki Mehdi Artut hayatını kaybetti. Olay, Karabağ Kavşağı hemzemin geçitte, gece saat 04.30 sıralarında gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle hemzemin geçitten geçmeye çalışan Mehdi Artut’a tren çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Artut için olay yerine derhal polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde, Artut’un olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.
Olay yeri incelemesinin ardından Mehdi Artut’un cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yetkililer, olayın nedeni ve trenin nasıl çarptığına dair detaylı bir soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, hemzemin geçitteki güvenlik önlemleri ve olay anında yaşananların tüm yönleriyle araştırılması bekleniyor.
Bu acı haberin yanı sıra, Sakarya’da oynanan Ampute Futbol Süper Ligi maçı sırasında bir başka üzücü olay yaşandı. DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Bebe, maç sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mustafa Bebe’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilecek ve kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir. Yetkililer, benzer olayların önüne geçmek için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti. Hemzemin geçitlerdeki güvenlik önlemlerinin artırılması ve vatandaşların bu konudaki duyarlılığının artırılması büyük önem taşıyor.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
08 Nisan 2026EKONOMİ
08 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
08 Nisan 2026GÜNDEM
08 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
08 Nisan 2026GÜNDEM
08 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4233 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1902 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1863 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1825 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1820 kez okundu