DOLAR 43,8392 0.01%
EURO 51,7306 0.06%
ALTIN 7.364,502,54
BITCOIN 2815723-4.69299%
Mersin
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Yalova’da Bebek İkra’nın Darbedilmesi Olayında Yeni Gelişmeler: İddialar ve Savunmalar
4 okunma

Yalova’da Bebek İkra’nın Darbedilmesi Olayında Yeni Gelişmeler: İddialar ve Savunmalar

ABONE OL
23 Şubat 2026 21:06
Yalova’da Bebek İkra’nın Darbedilmesi Olayında Yeni Gelişmeler: İddialar ve Savunmalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalova’da, babası Muhammet Baca’nın kucağındayken darbedildiği iddia edilen 14 aylık İkra Baca, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüphelilerden Servet Ergin’in serbest bırakılması ve yaşananlara ilişkin farklı iddialar gündeme geldi.

Olay, Çınarcık ilçesi Esenköy beldesinde meydana geldi. İddialara göre, Baca ailesi ve Ergin ailesi arasında gürültü nedeniyle uzun süredir husumet bulunuyordu. 20 Şubat’ta Muhammet Baca, evine dönerken komşusu Şener Ergin ile karşılaştı. Baca, Ergin’in kendisine hakaret ettiğini iddia ederek jandarmaya şikayette bulundu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve Baca ailesinin kapıya gelmesi üzerine, Şener Ergin’in sopayla Muhammet Baca ve kucağındaki İkra’ya saldırdığı öne sürüldü. Baba ve kızı, aldıkları darbelerle yaralandı.

Hastaneye kaldırılan Muhammet Baca’nın burnunun kırıldığı, İkra bebeğin ise kafasında 3 çatlak ve sağ gözünde yaralanma tespit edildi. Şener Ergin tutuklanırken, Servet Ergin ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Ancak Servet Ergin’in ifadesi, olayın seyrini değiştirecek nitelikteydi. Ergin, İkra bebeğin annesinin kucağından merdivenlerden düştüğünü iddia ederek, Muhammet Baca’nın bebeğin burnu kanadığında kanı üzerine akıtarak, “Çocuğumu darbettiler” diye bağırdığını öne sürdü.

Servet Ergin, ifadesinde o gün çocuklarını aramak için evden çıktığını ve olay sırasında yaşananları farklı bir perspektiften anlattı. Muhammet Baca ile aralarında yaşanan gerginliğe de değinen Ergin, Baca’nın kendisine küfür ettiğini ve olaydan sonra da jandarmayı aradığını belirtti. Öte yandan, Muhammet Baca’nın Servet Ergin hakkında kapısına mermi bırakıldığı iddiasıyla uzaklaştırma kararı aldırdığı da öğrenildi. Ergin ise bu iddiaları reddederek, tehdit mesajları aldığını savundu.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, İkra bebeğin sağlık durumu iyiye gidiyor. Ancak, taraflar arasındaki iddialar ve savunmalar, olayın aydınlatılmasını daha da karmaşık hale getiriyor. Kamuoyu, soruşturmanın sonucunu merakla bekliyor.

Kaynak: Habertürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r