Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında düdük çalacak hakemleri açıkladı. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu. İşte 24. haftanın programı ve hakem atamaları:
24. Hafta Maçları ve Hakemleri:
Haftanın en dikkat çekici maçlarından biri olan Galatasaray – Corendon Alanyaspor karşılaşmasını Ali Şansalan yönetecek. Fenerbahçe’nin Antalyaspor deplasmanındaki mücadelesinde ise düdük Alper Akarsu’nun olacak. Bu kritik karşılaşmaların yanı sıra, diğer maçlarda da hakemler belirlendi ve takımlar galibiyet için sahaya çıkacak.
Obruk Tehlikesi: Aksaray’da Durum Ciddi
Öte yandan, spor gündeminin yanı sıra, İç Anadolu Bölgesi’nde yaşanan önemli bir gelişme de kamuoyunun dikkatini çekiyor. Son yıllarda Konya Ovası başta olmak üzere Aksaray’da da obruklar oluşmaya başladı. Bu durum, bölgedeki vatandaşlar arasında büyük bir tedirginliğe neden oluyor. Yapılan incelemelerde, Aksaray genelinde 9’u büyük olmak üzere toplam 86 obruk tespit edildi. Bu durum, yetkililerin acil önlemler almasını gerektiriyor. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor.
Trendyol Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ederken, futbolseverler hakemlerin yönetimini ve takımların performanslarını merakla bekliyor. Aynı zamanda, bölgedeki obruk tehlikesi de yakından takip edilmeye devam ediyor.
SAVUNMA SANAYİ
23 gün önceEKONOMİ
23 gün önceSAVUNMA SANAYİ
23 gün önceGÜNDEM
23 gün önceSAVUNMA SANAYİ
23 gün önceGÜNDEM
23 gün önce
1
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
398 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
360 kez okundu
3
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
351 kez okundu