Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Doha’da gerçekleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katıldı. Toplantının ardından, önemli görüşmeler gerçekleştirdi.
Bakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile görüştü. Ayrıca, Mısır Dışişleri Bakanı Badr Abdelatty, Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ve Pakistan Dışişleri Bakanı Mohammad Ishaq Dar ile de ayrı ayrı görüşmeler yaptığı bildirildi. Bu görüşmelerin detayları henüz açıklanmadı.
Doğrusu, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi Dışişleri Bakanları Toplantısı’nın gündemi hakkında ayrıntılı bilgi verilmedi. Ancak, Bakan Fidan’ın katılımının önemli olduğu vurgulandı. Böylece, bölgesel işbirliği ve diplomasi çabalarına dair önemli adımlar atılmış oldu.
SAVUNMA SANAYİ
4 gün önceEKONOMİ
4 gün önceSAVUNMA SANAYİ
4 gün önceGÜNDEM
4 gün önceSAVUNMA SANAYİ
4 gün önceGÜNDEM
4 gün önce
1
CHP Kurultay İptal Davası Reddedildi, AKP’den İlk Yorum Şamil Tayyar’dan Geldi
1408 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti Heyetini Külliye’de Ağırlayacak
1282 kez okundu
4
Trump’tan Filistin Sorusuna Kaçamak Yanıt: Ateşkes Sağlam!
1263 kez okundu
5
Komisyon Heyeti İmralı’da: Abdullah Öcalan ile Görüşme Gerçekleşti
1196 kez okundu