Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, Demirtaş Sakarya Mahallesi Merhum Halil Satık Parkı’nda oyun oynayan bir çocuğa yorgun mermi isabet etti! Çocuk, olay yerinde yaralandı.
Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre, yorgun mermi çocuğa isabet etti. Olay, 15 Eylül 2025 tarihinde saat 09:28’de meydana geldi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yaralanan çocuk, olay yerinden ambulansla Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. Ancak, çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı düşünülüyor. Doğrusu, olayın detayları henüz tam olarak açıklanmadı.
Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri, kapsamlı bir soruşturma başlattı. Polis, merminin nereden geldiğini ve kim tarafından ateşlendiğini tespit etmeye çalışıyor. Böylece, olayla ilgili tüm soruların cevaplanması hedefleniyor. İlginçtir ki, olay yerinde başka şahısların bulunup bulunmadığı da araştırılıyor.
Ayrıca, olayla ilgili gelişmeler takip ediliyor. Fakat, şu anda daha fazla bilgi mevcut değil. Bu nedenle, yeni gelişmeler olduğunda haberimizde güncelleme yapacağız. Demek ki, olayın tüm yönleri detaylı bir şekilde incelenecek.
SAVUNMA SANAYİ
23 Haziran 2026EKONOMİ
23 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
23 Haziran 2026GÜNDEM
23 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
23 Haziran 2026GÜNDEM
23 Haziran 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
5029 kez okundu
2
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3574 kez okundu
3
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
3429 kez okundu
4
Ankara Merkezli Ruhsuzlar Organize Suç Örgütü Operasyonu: 6 Tutuklama
3426 kez okundu
5
Uluslararası Seviyede Aranan Cinayet Şüphelisi Antalya’da Yakalandı: Interpol Listesindeki Çetkin Gözaltında
3424 kez okundu