Kayseri’nin Develi ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen üzücü bir olayda, minibüsten inerken dengesini kaybederek yere düşen Sebahattin Sungur hayatını kaybetti. Olay, ilçede büyük üzüntü yarattı.
Edinilen bilgilere göre, olay dün öğle saatlerinde Develi ilçesinde gerçekleşti. Bir minibüs durağa yanaştığı sırada, araçtan inmeye çalışan Sebahattin Sungur, henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek yere düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine derhal sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan Sungur, hastaneye kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan Sebahattin Sungur, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bugün kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Sungur’un vefatı ilçede büyük bir üzüntüyle karşılandı.
Öte yandan, Antalya-Konya karayolundaki su seviyesiyle ilgili de önemli gelişmeler yaşanıyor. Yeni Antalya-Konya karayolunun Eynif Ovası bölümünde su seviyesinin çekilmeye başladığı bildirildi. Ancak, İbradı ilçesi Başlar Kavşağı’ndan sonraki 4,5 kilometrelik kesimde su seviyesinin hala yüksek olduğu öğrenildi. Bu durum, bölgedeki ulaşımı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yetkililer, sürücüleri bu güzergahta dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Olayla ilgili gelişmeler ve karayolundaki su seviyesiyle ilgili son durum, kamuoyuna duyurulmaya devam edecek.
SAVUNMA SANAYİ
15 Temmuz 2026EKONOMİ
15 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
15 Temmuz 2026GÜNDEM
15 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
15 Temmuz 2026GÜNDEM
15 Temmuz 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
5212 kez okundu
2
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3851 kez okundu
3
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
3618 kez okundu
4
Ankara Merkezli Ruhsuzlar Organize Suç Örgütü Operasyonu: 6 Tutuklama
3615 kez okundu
5
Arnavutköy’de Fabrika Yangını: Anadolu Mahallesi’nde Büyük Çaplı Yangın
3612 kez okundu