Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir yaya hayatını kaybetti. İHA’nın haberine göre, Anbar Mahallesi Osman Kavuncu Bulvarı’nda, F.A. (40) yönetimindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 57 yaşındaki Çiğdem M.’ye çarptı.
Kaza, sabah saatlerinde gerçekleşti. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede Çiğdem M.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberin ardından olay yerinde incelemeler yapıldı.
Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Çiğdem M.’nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü F.A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazaya karışan otomobil, olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu üzücü olay, trafikteki can güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, sürücüleri ve yayaları trafik kurallarına uymaları konusunda uyarırken, özellikle yaya geçitlerinin kullanımı ve trafik ışıklarına riayet edilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Kazanın nedeni ve detayları hakkında soruşturma devam ediyor.
Öte yandan, İstanbul’da sabahın erken saatlerinden itibaren bazı ilçelerde sis etkili oluyor. Görüş mesafesini düşüren sis nedeniyle sürücüler dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.
SAVUNMA SANAYİ
30 gün önceEKONOMİ
30 gün önceSAVUNMA SANAYİ
30 gün önceGÜNDEM
05 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
05 Mart 2026GÜNDEM
05 Mart 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
3572 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1221 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1192 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1152 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1145 kez okundu