Isparta’nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen korkunç bir olayda, iş makinesinin lastiğinin tamiri sırasında yaşanan kaza sonucu bir kadın hayatını kaybetti. Olay, Aşağıgökdere köyü Akdereler mevkisinde meydana geldi.
DHA’nın haberine göre, 34 yaşındaki Abide Çimenkaya, eşi Harun Çimenkaya (38) ile birlikte iş makinesinin patlayan lastiğini tamir etmek için araziye gitti. Tamirat çalışmaları sırasında, yüksek basıncın etkisiyle yerinden fırlayan iş makinesi tekeri, Abide Çimenkaya’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Çimenkaya, yaklaşık 10 metrelik bir uçurumdan aşağı düştü.
Olay yerine hemen jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Abide Çimenkaya’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Çimenkaya’nın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Eğirdir Kemik Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazanın ardından jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Olayın nasıl meydana geldiği ve kazaya yol açan diğer faktörler araştırılıyor. Yetkililer, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
Bu acı olay, bölgede derin üzüntüye neden oldu. Abide Çimenkaya’nın yakınları ve sevenleri yasa boğulurken, yetkililer de başsağlığı dileklerini iletti. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
23 Temmuz 2026EKONOMİ
23 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
23 Temmuz 2026GÜNDEM
23 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
23 Temmuz 2026GÜNDEM
23 Temmuz 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
5289 kez okundu
2
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3954 kez okundu
3
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
3696 kez okundu
4
Ankara Merkezli Ruhsuzlar Organize Suç Örgütü Operasyonu: 6 Tutuklama
3692 kez okundu
5
Arnavutköy’de Fabrika Yangını: Anadolu Mahallesi’nde Büyük Çaplı Yangın
3688 kez okundu