DOLAR 44,1009 0.07%
EURO 51,2730 0.04%
ALTIN 7.357,560,08
BITCOIN 30724821.32542%
Mersin
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Manisa FK Sarıyer’i 3-0 Mağlup Etti: Gol Yağmuru ve Kırmızı Kart
11 okunma

Manisa FK Sarıyer’i 3-0 Mağlup Etti: Gol Yağmuru ve Kırmızı Kart

ABONE OL
10 Mart 2026 22:20
Manisa FK Sarıyer’i 3-0 Mağlup Etti: Gol Yağmuru ve Kırmızı Kart
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Manisa FK, kendi sahasında Sarıyer’i 3-0’lık skorla mağlup etti. Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip, etkili bir oyun sergileyerek galibiyete uzandı. Karşılaşmada gol perdesini 5. dakikada Lois Diony açarken, 57. dakikada Bobby Adekanye farkı ikiye çıkardı. Maçın son anlarında sahneye çıkan Osman Kahraman, 90+1. dakikada attığı golle skoru 3-0’a taşıdı ve galibiyeti perçinledi.

Manisa FK’da Mamadou Cissokho, 47. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Ancak ev sahibi ekip, eksik kalmasına rağmen üstünlüğünü korumayı başardı. Bu galibiyetle birlikte Manisa FK, iki maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı ve puanını 40’a yükseltti. Sarıyer ise bu hafta aldığı mağlubiyetle 35 puanda kaldı.

Manisa FK, ligin bir sonraki haftasında Amedspor’a konuk olacak. Sarıyer ise Keçiörengücü’nü ağırlayacak. İki takım da önümüzdeki maçlarda galibiyet için mücadele edecek.

Öte yandan, Konya Ovası’nda yaşanan su sıkıntısına da dikkat çekmek gerekiyor. Bölgede bilinçsiz su kullanımı ve yer altı sularının aşırı çekilmesi, su seviyesinde ciddi düşüşlere neden oluyor. Uzmanlar, bu durumun obruk oluşumlarına yol açabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Bu önemli konu, bölgedeki su kaynaklarının sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıyor.

Manisa FK’nın galibiyeti ve Konya Ovası’ndaki su sorunları, spor ve çevre konularının iç içe geçtiği güncel gelişmeler olarak öne çıkıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r