DOLAR 44,1236 0.08%
EURO 50,9962 -0.13%
ALTIN 7.244,99-1,24
BITCOIN 3098991-0.67866%
Mersin
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Tekirdağ Hayrabolu’da Kamyon Faciası: Çöp Toplayan Kadın Hayatını Kaybetti
6 okunma

Tekirdağ Hayrabolu’da Kamyon Faciası: Çöp Toplayan Kadın Hayatını Kaybetti

ABONE OL
12 Mart 2026 10:10
Tekirdağ Hayrabolu’da Kamyon Faciası: Çöp Toplayan Kadın Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, çöp topladığı öğrenilen 59 yaşındaki Hacer Cidem, kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. İHA’nın haberine göre, kaza ilçe merkezinde bir cadde üzerinde gerçekleşti. S.K. yönetimindeki kamyonun altında kalan Cidem, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay, çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi ve ihbarda bulunması üzerine ortaya çıktı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, talihsiz kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Cumhuriyet savcısı da olay yerinde incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerin ardından Hacer Cidem’in cenazesi, otopsi işlemleri için Hayrabolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın nedeni ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. Olayın detayları ve kazaya ilişkin diğer gelişmeler, soruşturma sonuçlandığında kamuoyuyla paylaşılacak.

Bu arada, Van’da etkili olan kar yağışı sonrası kapanan 40 yerleşim yeri yolunun açılması için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ekipler, dondurucu soğukların etkili olduğu Çaldıran ilçesinin İran sınır hattındaki kırsal mahalle ve hudut karakolu yollarını açmak için zorlu bir mücadele yürütüyor. Kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği bölgelerde, ulaşımın normale dönmesi için yoğun çaba sarf ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r