Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Göztepe ile Alanyaspor arasında oynanan mücadele, nefes kesen anlara sahne oldu ve 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. İzmir’deki Isonem Park’ta gerçekleşen karşılaşmada gol düellosu yaşanırken, her iki takım da galibiyet için mücadele etti.
Göztepe’nin golleri, 7. dakikada penaltıdan yararlanamayan Juan’ın tamamladığı pozisyon ve 59. dakikada Janderson’un attığı gollerle geldi. Ancak Alanyaspor, pes etmeyerek maça ortak oldu. Konuk ekibin gollerini ise 15. dakikada Lanis Hagi ve uzatma dakikalarında, 90+10. dakikada İbrahim Kaya kaydetti. Bu sonuçla birlikte iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.
Göztepe, son 6 maçında galibiyet yüzü göremeyerek haftayı 43 puanla tamamladı. Alanyaspor ise puanını 28’e yükseltti. Maçın ardından her iki takım da ligdeki konumlarını koruma ve üst sıralara tırmanma hedefiyle çalışmalarına devam edecek.
Öte yandan, maçın gölgesinde kalan acı bir haber de İran’dan geldi. İsrail füzesinin bir TIR’a isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden Hataylı şoför Hüseyin Fırat’ın (29) vefatı, sevenlerini yasa boğdu. Edinilen bilgilere göre, eski uzman çavuş olan Fırat, ilk hayali olan TIR’ı satın alarak nakliye işine başlamış ve evlenmek istiyordu. Bu acı olay, Fırat’ın hayallerinin yarım kalmasına neden oldu.
Bu zorlu günde, futbolseverler hem maçın heyecanını yaşarken hem de yaşanan acı olay nedeniyle üzüntülerini dile getirdi. Her iki konu da spor gündeminde ve kamuoyunda geniş yankı buldu.
SAVUNMA SANAYİ
16 Mart 2026EKONOMİ
16 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
16 Mart 2026GÜNDEM
16 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
16 Mart 2026GÜNDEM
16 Mart 2026
1
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
425 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
389 kez okundu
3
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
375 kez okundu