Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, yolcu memnuniyetinde önemli bir başarıya imza attıklarını duyurdu. 102 bini aşkın yolcunun katılımıyla gerçekleştirilen kapsamlı bir araştırma sonucunda genel memnuniyet oranının yüzde 87’ye yükseldiği açıklandı. Bu sonuç, THY’nin yolcu deneyimini iyileştirme konusundaki çalışmalarının meyvesini verdiğini gösteriyor.
Ekşi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yolcu memnuniyetinin kendileri için öncelikli olduğunu vurguladı. “Memnuniyetiniz bizim mutluluğumuz” ifadelerini kullanan Ekşi, araştırmanın detaylarını da paylaştı. Buna göre, kabin ekibi memnuniyeti yüzde 91’e ulaşırken, Net Tavsiye Skoru (NPS) da yükseliş gösterdi. NPS değerleri şu şekilde sıralandı: 2023: 37, 2024: 39, 2025: 49 ve 2026 Şubat itibarıyla 52. Bu veriler, yolcuların THY’yi başkalarına tavsiye etme eğiliminde önemli bir artış olduğunu gösteriyor.
THY’nin yolcu memnuniyetine yönelik çalışmaları, seyahat deneyimini daha konforlu ve keyifli hale getirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda, uçak içi eğlence sistemlerinden, yemek seçeneklerine, kabin hizmetlerinden, personel eğitimlerine kadar birçok alanda sürekli iyileştirmeler yapılıyor. Şirket, yolcuların beklentilerini aşmak ve onlara unutulmaz bir seyahat deneyimi sunmak için çalışmalarına devam edecek.
Bu önemli gelişmenin yanı sıra, Mersin’den de bir haber var. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in bir restoranda yaşanan kavga olayına karıştığı iddia ediliyor. Başkan Tuncer’in konuyla ilgili olarak polis merkezinde ifade vereceği öğrenildi. Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Bu gelişme, yerel gündemde önemli bir yer tutuyor.
THY’nin yolcu memnuniyetindeki başarısı, şirketin hizmet kalitesine verdiği önemin bir göstergesi olarak değerlendirilirken, Mersin’deki olay ise farklı bir boyutta gündeme gelmeye devam ediyor. Her iki gelişme de kamuoyunun yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
24 Mart 2026EKONOMİ
24 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
24 Mart 2026GÜNDEM
24 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
24 Mart 2026GÜNDEM
24 Mart 2026
1
Togg Bayilik Sistemine Geçiyor: İlk Etapta Beş İl Hedefte
4497 kez okundu
2
Ekonomist Eryılmaz’dan Kritik Piyasa Değerlendirmesi: Borsa İstanbul’da Baskı Sürüyor, Altın ve Gümüşte Dalgalanma Uyarısı
3888 kez okundu
3
Turizm Sektöründe 138 Milyon Lira Ceza
3068 kez okundu
4
BRICS+ Moda Zirvesi: Türk Modasının Küresel Etkisinin Artırılması
2531 kez okundu
5
Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı: Politika Faizi İndirildi
2518 kez okundu