Adana’da trafikte tehlikeli hareketlerde bulunan bir sürücüye ev hapsi cezası verildi. Geçtiğimiz yıl, Seyhan ilçesi Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı’nda otomobiliyle seyir halindeyken, aracın açılır tavanından gövdesini dışarı çıkaran ve direksiyonu ayağıyla kontrol eden Şuayip Ö. (26), bu anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. DHA’nın haberine göre, görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri tarafından yakalanan Şuayip Ö.’ye 2 bin lira para cezası kesilirken, ehliyetine de el konulmuştu.
Olay, 2023 yılında meydana geldi. Yüksek sesli müzik eşliğinde aracını kullanan Şuayip Ö., yanındaki arkadaşının cep telefonuyla kaydedilen görüntüleri sosyal medya hesabında yayınladı. Görüntülerde, akan trafikte tehlikeli hareketler yaptığı ve diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığı görülen Şuayip Ö., kısa sürede yakalandı.
Gözaltına alınan Şuayip Ö., emniyetteki ifadesinde, “Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım. Pişmanım, keşke yapmasaydım” dedi. İfadesinin ardından ‘Trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ ve ‘Kamunun huzurunu kaçıracak şekilde araç kullanma’ suçlarından işlem yapılan Şuayip Ö.’ye para cezası uygulandı ve ehliyetine el konuldu. Para cezasının, ihlallerin işlendiği tarihe göre düzenlendiği belirtildi.
Adliyeye sevk edilen Şuayip Ö., çıkarıldığı mahkemede ev hapsi cezasına çarptırıldı. Ayrıca, sürücünün motorlu araç kullanmaya elverişli olup olmadığının tespiti için Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verildi.
Bu arada, Yozgat’ta 4 yaşındaki oğlunu öldürüp çöplüğe attığını itiraf eden 35 yaşındaki anne Merve Sağın ise müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
27 Mart 2026EKONOMİ
27 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
27 Mart 2026GÜNDEM
27 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
27 Mart 2026GÜNDEM
27 Mart 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
3994 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1657 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1622 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1584 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1580 kez okundu