DOLAR 44,4628 0.28%
EURO 51,3009 0.07%
ALTIN 6.328,721,33
BITCOIN 2964442-3.65309%
Mersin
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Şanlıurfa’da Silahlı Saldırıya Uğrayan 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti: Olayda Gözaltı
13 okunma

Şanlıurfa’da Silahlı Saldırıya Uğrayan 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti: Olayda Gözaltı

ABONE OL
27 Mart 2026 13:12
Şanlıurfa’da Silahlı Saldırıya Uğrayan 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti: Olayda Gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 19 Mart tarihinde meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan 17 yaşındaki Muhammed Muhammed, olaydan 7 gün sonra hayatını kaybetti. İHA’nın haberine göre, genç, otomobil içinde bulunduğu sırada saldırıya uğradı. Olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Muhammed Muhammed, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Saldırının ardından harekete geçen polis ekipleri, şüpheli A.S. (55) isimli kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer, olayın aydınlatılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu elim olay, bölgede üzüntüyle karşılandı. Genç yaşta hayatını kaybeden Muhammed Muhammed’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Olayın detayları ve soruşturmanın seyri, kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Öte yandan, Adana’da etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle önemli bir gelişme yaşandı. Bir haftadır devam eden yağışlar sonucu yollarda heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle yolun yarısı çökerken, içme suyu hattında da hasar oluştu. Yetkililer, bölgedeki hasar tespit çalışmalarına ve onarım çalışmalarına başladı. Yağışların etkili olduğu diğer bölgelerde de benzer olumsuzlukların yaşanabileceği ihtimaline karşı tedbirler artırıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r