Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde meydana gelen olayda, bir kuyumcu soygun girişimi sırasında silahla yaralandı. Anadolu Ajansı’nın haberine göre, 3 erkek şüpheli, çarşaf giyerek girdikleri kuyumcuda soygun girişiminde bulundu. İş yeri sahibi Ferhat Çelebi (30), soygunculara direndi. Çıkan arbedede şüpheliler, Çelebi’ye ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.
Olay, Bismil ilçesinde büyük yankı uyandırdı. İhbar üzerine olay yerine ivedilikle 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan Çelebi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bismil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çelebi’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Güvenlik güçleri, şüphelilerin kimliklerini tespit etmek ve en kısa sürede yakalamak için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de kuyumcuda delil toplama çalışmalarına devam ediyor.
Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ederken, yetkililer halkın güvenliğini sağlamak adına tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Bölge halkı, yaşanan olay nedeniyle endişelerini dile getirirken, güvenlik güçlerinin şüphelileri bir an önce yakalamasını bekliyor.
Bu arada, Uludağ’da fotokapanlara takılan çakal görüntüleri de dikkat çekti. Ancak bu haberin olayla bir ilgisi bulunmamaktadır.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
13 Mayıs 2026EKONOMİ
13 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
13 Mayıs 2026GÜNDEM
13 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
13 Mayıs 2026GÜNDEM
13 Mayıs 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4761 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2454 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2399 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
2357 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
2357 kez okundu