Adana’da meydana gelen korkunç olayda, eski eşi tarafından silahlı saldırıya uğrayan biyolog Dilan Öztürk, ölümden kıl payı kurtuldu. Olay, 3 yıl önce boşandığı iş insanı Ali K. tarafından gerçekleştirildi. Habertürk’ün haberine göre, saldırı Güzelyalı Mahallesi’nde, Öztürk’ün çocuklarını okula götürmek için hazırlandığı sırada gerçekleşti.
Dilan Öztürk (33), eski eşi Ali K.’den (34) uzun süredir psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü ve ölüm tehditleri aldığını belirtti. Öztürk, daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığını ancak tehditlerin son bulması üzerine bu kararı uzatmadığını ifade etti. Olay günü, Ali K.’nin kendisini arayarak çocukları görmek istediğini söylediğini aktaran Öztürk, konuşmanın ardından apartmandan çıktığında saldırıya uğradı.
Öztürk, Ali K.’nin önce komşusunun kızını hedef aldığını, daha sonra kendisini görünce “Şimdi seni öldüreceğim” diyerek saldırdığını anlattı. Eski eşinin, çocuklarını korumak için onları duvar kenarına ittiğini ve “Yapma” demesine rağmen ateş ettiğini belirten Öztürk, bacaklarından yaralandı. Saldırganın, daha sonra otomobilini Öztürk’ün üzerine sürdüğü ancak çevredekilerin müdahalesiyle kaçtığı öğrenildi.
Dilan Öztürk, yaşadıklarını anlatırken, eski eşinin daha önce de çocuklarının gözü önünde kendisine saldırdığını ve ölüm tehditleri savurduğunu ifade etti. Öztürk, “Ayrıyken beni ölümle tehdit edip, ‘Kanını içsem doymam’ demişti” şeklinde konuştu. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Öztürk, ameliyata alındı ve daha sonra servise çıkarıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Ali K.’nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. Bu korkunç olay, kadına yönelik şiddetin ve çocukların tanık olduğu travmatik olayların bir örneği olarak kayıtlara geçti. Olay, kamuoyunda büyük tepki topladı.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
28 Mart 2026EKONOMİ
28 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
28 Mart 2026GÜNDEM
28 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
28 Mart 2026GÜNDEM
28 Mart 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4027 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1689 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1655 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1617 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1613 kez okundu