Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bulunan bir maden ocağında meydana gelen korkunç kazada, 23 yaşındaki kamyon sürücüsü Yasin Soylu hayatını kaybetti. İHA’nın haberine göre, özel bir şirkete ait maden ocağında çalışan Soylu’nun kullandığı kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı.
Kaza Anında Yangın Çıktı, İtfaiye Müdahale Etti
Kamyonun uçuruma yuvarlanmasıyla birlikte araçta yangın çıktı. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Ancak ne yazık ki, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, sürücü Yasin Soylu’nun hayatını kaybettiği belirlendi.
Cenaze Adli Tıp Morgu’na Kaldırıldı, Soruşturma Devam Ediyor
Yasin Soylu’nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın nedeni ve detayları araştırılıyor. Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Bölgede Üzüntü Hâkim
Kaza haberi, İslahiye ilçesinde ve Gaziantep’te büyük üzüntü yarattı. Genç yaşta hayatını kaybeden Yasin Soylu’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Benzer Bir Kaza da Arnavutköy’de Yaşandı
Bu üzücü haberin yanı sıra, Arnavutköy’de de benzer bir olay yaşandı. AA’nın haberine göre, Arnavutköy’de başıboş halde ilerleyen at arabası, park halindeki iki otomobile çarparak hasara neden oldu.
Kaynak: Habertürk, İHA, AA
SAVUNMA SANAYİ
29 Mart 2026EKONOMİ
29 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
29 Mart 2026GÜNDEM
29 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
29 Mart 2026GÜNDEM
29 Mart 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4047 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1709 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1675 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1636 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1632 kez okundu