Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Trabzonspor’a konuk olacak Galatasaray, maç kadrosunu açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, sakatlıkları nedeniyle bazı oyuncular kamp kadrosunda yer almadı. Bu oyuncular arasında Victor Osimhen ve Gabriel Sara da bulunuyor. Tedavileri devam eden oyuncular, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı salonda çalıştı.
Galatasaray’ın Trabzonspor maçı kafilesinde yer alan oyuncular şu şekilde:
Galatasaray, Trabzonspor deplasmanından galibiyetle dönerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Takımın performansı, sakatlıkların etkisi ve teknik direktörün taktiksel tercihleri maçın kaderini belirleyecek önemli faktörler olacak.
Öte yandan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve beraberindeki 57 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu gelişme, spor gündeminin yanı sıra genel gündemde de dikkatle takip ediliyor.
Galatasaray cephesinde ise tüm odak noktası Trabzonspor maçı. Takım, zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmek için hazırlıklarını tamamladı. Maç öncesi yapılan açıklamalar ve oyuncuların motivasyonu, taraftarlar arasında heyecan yaratıyor. Galatasaray’ın sahada nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
03 Nisan 2026EKONOMİ
03 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
03 Nisan 2026GÜNDEM
03 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
03 Nisan 2026GÜNDEM
03 Nisan 2026
1
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
437 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
410 kez okundu
3
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
398 kez okundu