Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi mücadelesi, siyah-beyazlılar için Gökhan Sazdağı’nın performansı nedeniyle adeta bir hayal kırıklığına dönüştü. Murillo’nun sakatlığı sonrası 46. dakikada oyuna dahil olan tecrübeli sağ bek, sahada kaldığı kısa sürede yaptığı hatalarla Beşiktaş taraftarının en çok eleştirdiği isim oldu.
Gökhan Sazdağı, oyunda kaldığı süre boyunca 9 top kaybı yaparak bu sezon Süper Lig’de bir maçta en fazla top kaybı yapan oyuncu rekorunu kırdı. Bu istatistik, oyuncunun top kontrolündeki zorluklarını ve pas hatalarını gözler önüne serdi. Savunmada yaşadığı pozisyon hataları da Beşiktaş kalesinde tehlikelerin yaşanmasına neden oldu.
31 yaşındaki futbolcu, 56. dakikada Fenerbahçe’nin kazandığı köşe vuruşunda ise talihsiz bir an yaşadı. Guendouzi’nin ortasında ters kafa ile topu kendi kalesine gönderdi. Ancak, VAR incelemesi sonucu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bu olay, Gökhan’ın derbi boyunca yaşadığı zor anların sadece bir örneğiydi.
Gökhan Sazdağı’nın sahada kaldığı süre boyunca yaptığı pas hataları ve pozisyon hataları, Beşiktaş savunmasında büyük sıkıntılara yol açtı. Oyuncunun performansı, takımın genel oyun düzenini olumsuz etkiledi. Beşiktaş taraftarları, Gökhan’ın performansını sosyal medyada ve diğer platformlarda sert bir dille eleştirdi. Bu durum, oyuncunun üzerindeki baskıyı daha da artırdı.
Maç boyunca yaşanan bu olumsuz gelişmeler, Beşiktaş’ın derbi mücadelesinden istediği sonucu almasını engelledi. Gökhan Sazdağı’nın performansı, takımın genel performansını da olumsuz etkileyen önemli bir faktör oldu. Beşiktaş cephesinde, oyuncunun performansı ve geleceğiyle ilgili nasıl bir karar alınacağı merak konusu.
Bu haber, Habertürk‘ten alınmıştır.
SAVUNMA SANAYİ
06 Nisan 2026EKONOMİ
06 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
06 Nisan 2026GÜNDEM
06 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
06 Nisan 2026GÜNDEM
06 Nisan 2026
1
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
438 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
411 kez okundu
3
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
399 kez okundu