Malatya’nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, kayısı bahçesinde ilaçlama yaparken traktörün altında kalan 61 yaşındaki çiftçi Haydar Güler yaşamını yitirdi. Kaza, öğle saatlerinde Kolköyü Mahallesi’nde gerçekleşti. Güler, kayısı bahçesinde ilaçlama yaptığı sırada kullandığı traktörün kontrolünü kaybederek devrilmesi sonucu altında kaldı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, ilk müdahalenin ardından Güler’i Akçadağ Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Haydar Güler’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu acı haber, bölgedeki çiftçiler ve Güler ailesi için derin bir üzüntüye neden oldu. Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı.
Öte yandan, Aksaray’da meydana gelen bir olayda ise iki grup arasında çıkan ‘yan bakma’ tartışması kavgaya dönüştü. Kavga sonucunda 24 yaşındaki Murat A., kardeşi 26 yaşındaki Çağrı A. ve anneleri 46 yaşındaki Fatma A. yaralandı. Anne ve iki çocuğunu darp eden 28 yaşındaki Kerim A. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
SAVUNMA SANAYİ
09 Nisan 2026EKONOMİ
09 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
09 Nisan 2026GÜNDEM
09 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
09 Nisan 2026GÜNDEM
09 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4254 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1922 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1883 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1845 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1840 kez okundu