Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, biri uzman çavuş olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. İHA’nın haberine göre, kaza Tarsus’ta meydana geldi.
Kaza, henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana geldi. Uzman Çavuş Fatih Kılıç (25) yönetimindeki otomobil, seyir halindeyken kontrolünü kaybederek savruldu ve takla attı. Takla atan otomobil, yol kenarında bulunan kayalıklara çarparak durabildi.
Feci kazada, otomobil sürücüsü Uzman Çavuş Fatih Kılıç olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta yolcu olarak bulunan Elif Karabacak (26) ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada aynı araçta bulunan T.K. (29) ve F.A. (23) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.
Kaza sonrası olay yerine gelen güvenlik güçleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazanın nedeni ve detayları hakkında incelemeler devam ediyor. Yetkililer, kazanın oluş şekli ve sorumlularının tespiti için çalışmalarını sürdürüyor.
Olay, Tarsus ilçesinde büyük üzüntüye neden oldu. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dilendi. Kazayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.
SAVUNMA SANAYİ
13 Temmuz 2026EKONOMİ
13 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
13 Temmuz 2026GÜNDEM
13 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
13 Temmuz 2026GÜNDEM
13 Temmuz 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
5193 kez okundu
2
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3826 kez okundu
3
Ankara Merkezli Ruhsuzlar Organize Suç Örgütü Operasyonu: 6 Tutuklama
3598 kez okundu
4
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
3596 kez okundu
5
Bursa’da Tefecilik ve Yağma Operasyonunda 11 Tutuklama: Çiftçileri Hedef Alan Suç Örgütüne Darbe
3592 kez okundu