Samsun’un Atakum ilçesinde bir masaj salonuna düzenlenen fuhuş operasyonunda 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. İHA’da yer alan habere göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, fuhuşla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği denetimlerde, Atakum ilçesinde faaliyet gösteren bir masaj salonunda para karşılığı fuhuş yapıldığını tespit etti.
Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, operasyon masaj salonunda gerçekleştirildi. Yapılan kontrollerde, iş yerinde masöz olarak çalışan 19 yaşındaki S.B.N.Ç. isimli şüphelinin para karşılığında fuhuş yaptığı belirlendi. Olayla ilgili olarak S.B.N.Ç. ve iş yerinde bulunan S.Q. (40) ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
Yapılan incelemeler sonucunda, iş yerinin mesul müdürü olduğu tespit edilen S.Q. (40) hakkında fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etme suçlarından adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Fuhuşla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar, kamu düzeninin korunması ve suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla emniyet güçleri tarafından aralıksız sürdürülüyor. Bu tür operasyonlar, toplum sağlığı ve güvenliği açısından büyük önem taşıyor.
Öte yandan, haberde yer alan bir diğer gelişme ise, 2 gün önce hayatını kaybeden araştırmacı yazar Prof. Dr. Yalçın Küçük’ün Ankara’da son yolculuğuna uğurlanması oldu.
Haberin kaynağına ulaşmak için Habertürk adresini ziyaret edebilirsiniz.
SAVUNMA SANAYİ
13 Temmuz 2026EKONOMİ
13 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
13 Temmuz 2026GÜNDEM
13 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
13 Temmuz 2026GÜNDEM
13 Temmuz 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
5191 kez okundu
2
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3825 kez okundu
3
Ankara Merkezli Ruhsuzlar Organize Suç Örgütü Operasyonu: 6 Tutuklama
3597 kez okundu
4
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
3595 kez okundu
5
Bursa’da Tefecilik ve Yağma Operasyonunda 11 Tutuklama: Çiftçileri Hedef Alan Suç Örgütüne Darbe
3591 kez okundu