ABD merkezli X platformunda yapılan bir açıklama sonrası, eski First Lady Melania Trump’ın Jeffrey Epstein ile olan bağlantısına dair tartışmalar yeniden alevlendi. Demokrat Partili Temsilciler Meclisi Gözetim Komitesi üyesi Subramanyam, Melania Trump’ın Epstein ile ilgili iddialara yönelik yaptığı açıklamaların ardından sert bir çıkış yaparak, eski First Lady’yi komite önünde yeminli ifade vermeye çağırdı.
Subramanyam, Melania Trump’ın Epstein kurbanı olmadığı yönündeki açıklamasına ilişkin değerlendirmesinde, “Eğer First Lady adını temize çıkarmak istiyorsa, Gözetim Komitesinin önüne çıkıp yeminli ifade vermelidir. Aksi takdirde, bu sadece utanmazca bir kitap tanıtımından öte bir şey değildir.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Trump ailesinin isimlerini temize çıkarmak için eşsiz bir konumda olduğunu belirten Subramanyam, “Peki neden bunu yapmıyorlar?” sorusunu yönelterek, ABD Başkanı’nın bu konuda pasif davrandığını ileri sürdü.
Melania Trump, dün Beyaz Saray’dan basına yaptığı açıklamada, Epstein ile herhangi bir ilişkisi olmadığını ve onun kurbanı olmadığını vurguladı. Trump, “Ben Epstein’ın kurbanı değilim. Epstein beni Donald Trump ile tanıştırmadı. Eşimle, 1998’de New York’taki bir partide tesadüfen tanıştım. Eşimle yaşadığım bu ilk karşılaşma, kitabımda belgelenmiş ve ayrıntılı bir şekilde anlatılmıştır.” dedi. Başkan Trump ile Epstein tarafından tanıştırıldığı iddialarını reddeden Melania Trump, kendisini Epstein ile ilişkilendiren iddiaları reddederek, mağdurlar için bir kongre oturumu düzenlenmesi çağrısında bulundu.
Melania Trump ayrıca, Epstein’in eski kız arkadaşı ve suç ortağı Ghislaine Maxwell’e e-posta gönderdiğini kabul etti. Ancak bunun “sıradan bir yazışmadan öte bir şey olarak sınıflandırılamayacağını” savundu. Bu açıklamalar, kamuoyunda farklı tepkilere yol açarken, Demokrat Parti’den gelen bu çağrı, konunun daha da derinlemesine incelenme ihtimalini gündeme getirdi.
Konuyla ilgili gelişmelerin yakından takip edildiği belirtilirken, Melania Trump’ın Gözetim Komitesi’ne ifade verip vermeyeceği merak konusu oldu. Tartışmaların, eski First Lady’nin yaklaşan kitap tanıtımıyla da bağlantılı olduğu düşünülüyor.
SAVUNMA SANAYİ
28 Mayıs 2026EKONOMİ
28 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
28 Mayıs 2026GÜNDEM
28 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
28 Mayıs 2026GÜNDEM
28 Mayıs 2026
1
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
2672 kez okundu
2
Uluslararası Seviyede Aranan Cinayet Şüphelisi Antalya’da Yakalandı: Interpol Listesindeki Çetkin Gözaltında
2622 kez okundu
3
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
2611 kez okundu
4
Kadıköy Sahrayıcedit’te Oto Galeride Korkutan Yangın: 4 Araç Kullanılamaz Hale Geldi
2611 kez okundu
5
Bursa’da Tefecilik ve Yağma Operasyonunda 11 Tutuklama: Çiftçileri Hedef Alan Suç Örgütüne Darbe
2606 kez okundu