Manavgat’ta Demokrasi Bulvarı üzerinde meydana gelen akılalmaz bir kaza, görenleri dehşete düşürdü. İHA’nın haberine göre, sabah saatlerinde Erkan Y.’nin kullandığı, üzerinde inşaat demirleri yüklü kamyon, Mithatpaşa Kavşağı’nda fren yaptığı sırada kontrolden çıktı. Kamyonun üzerindeki demirler, o esnada Kader S.D. yönetimindeki otomobilin ön camından içeri saplandı.
Olay anı, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, demirlerin otomobile girişi ve yaşanan panik açıkça görülüyor. Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan Buse A.’nın ayağına demir parçası isabet etmesi sonucu hafif yaralandığı belirtildi. Otomobil sürücüsü Kader S.D. ise tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından olay yerine toplanan kalabalığın cep telefonlarıyla görüntü çekme çabası ise dikkat çekti.
Bu tür kazaların, araçların güvenliği ve yük taşıma kurallarına ne kadar uyulduğu konusundaki soru işaretlerini beraberinde getirdiği aşikar. Yetkililerin, benzer olayların önüne geçmek için gerekli tedbirleri alması ve denetimleri sıklaştırması büyük önem taşıyor. Kazada yaralananlara acil şifalar dilerken, olayın tüm yönleriyle soruşturulması ve sorumluların belirlenmesi bekleniyor.
Öte yandan, kazanın yaşandığı bölge, Antalya’nın tarihi ve turistik açıdan önemli bir noktasına yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Aspendos Antik Kenti, Roma mühendisliğinin zirvesi olarak kabul edilen ve ticaret yollarının kesişim noktasında bulunan önemli bir miras. Özellikle tiyatrosuyla ünlü olan antik kent, günümüzde de kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
SAVUNMA SANAYİ
13 Nisan 2026EKONOMİ
13 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
13 Nisan 2026GÜNDEM
13 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
13 Nisan 2026GÜNDEM
13 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4334 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2005 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1964 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1926 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1921 kez okundu