Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi, kent sakinlerinden gelen yoğun talepler üzerine DSİ kanal servisi yolunda kapsamlı bir iyileştirme çalışması gerçekleştirecek. İHA’nın haberine göre, Yeşilova Mahallesi’ndeki Decathlon mağazası ile Güzeloluk Mahallesi’nde bulunan Corendon Havayolları Genel Müdürlüğü arasındaki DSİ kanal servisi yolunda yapılacak çalışmalar, 20 Nisan Pazartesi günü saat 22.00 ile 21 Nisan Salı günü saat 04.00 arasında gerçekleştirilecek.
Belediye yetkilileri, bölge sakinlerinin uzun süredir dile getirdiği yol sorunlarına çözüm bulmak amacıyla harekete geçti. Çalışmaların, trafik akışında herhangi bir aksaklığa neden olmaması için gece saatlerinde yapılması planlandı. Bu sayede, vatandaşların günlük yaşamı en az düzeyde etkilenmesi hedefleniyor. Çalışmalar kapsamında yolun daha güvenli hale getirilmesi amaçlanıyor.
Çalışmalar süresince DSİ kanal servisi yolu araç trafiğine kapatılacak. Sürücülerin, belirtilen saatler arasında alternatif güzergahları kullanmaları önemle rica ediliyor. Belediye yetkilileri, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması ve yolun yeniden kullanıma açılması için tüm imkanları seferber edeceklerini belirtti.
Bu önemli gelişme, Muratpaşa Belediyesi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Bölge sakinleri, yapılacak iyileştirme çalışmalarıyla birlikte yolun daha konforlu ve güvenli hale gelmesini bekliyor.
Öte yandan, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’nin talimatıyla, Tunceli eski Valisi Tuncay Sonel hakkındaki iddialarla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. İddialara ilişkin müfettiş görevlendirmesi yapıldığı öğrenildi. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
17 Nisan 2026EKONOMİ
17 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
17 Nisan 2026GÜNDEM
17 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
17 Nisan 2026GÜNDEM
17 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4414 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2084 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2044 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
2003 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
2000 kez okundu