Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 27. haftasında Beşiktaş GAIN, deplasmanda karşılaştığı TOFAŞ’ı 98-84’lük skorla mağlup etti. Karşılaşma, basketbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatırken, Beşiktaş GAIN’in galibiyetiyle sonuçlandı.
Maçta hakemler Hüseyin Çelik, Kaan Büyükçil ve Kerem Yılmaz düdük çaldı. TOFAŞ cephesinde Perez 16, Yiğitcan Saybir 6, Tolga Geçim 3, Sadık Kabaca 19, Besson 22, Özgür Cengiz 9, Emirhan Serbest 1 ve Furkan Korkmaz 8 sayıyla mücadele etti. Beşiktaş GAIN’de ise Berk Uğurlu 6, Morgan 10, Lemar 11, Thomas 10, Zicic 14, Mathews 9, Dotson 11, Sertaç Şanlı 6, Yiğit Arslan 2, Canberk Kuş 2 ve Brown 17 sayıyla galibiyete katkı sağladı.
Öte yandan, spor gündeminin yanı sıra, ülkenin gündemini meşgul eden önemli bir gelişme de yaşandı. Tunceli eski Valisi Tuncay Sonel hakkındaki iddialar üzerine İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’nin talimatıyla soruşturma başlatıldı. İddiaların araştırılması için müfettiş görevlendirildiği bildirildi. Bu gelişme, kamuoyunda merakla takip ediliyor ve soruşturmanın sonuçları bekleniyor.
Beşiktaş GAIN’in TOFAŞ karşısındaki galibiyeti ve Tunceli eski Valisi hakkındaki soruşturma, spor ve siyaset gündemini bir araya getiren önemli gelişmeler olarak öne çıkıyor. Her iki olay da, kamuoyunun yakından takip ettiği ve sonuçlarını merakla beklediği konular arasında yer alıyor.
SAVUNMA SANAYİ
02 Haziran 2026EKONOMİ
02 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026
1
Sarunas Jasikevicius’tan Duygusal Zafer: Fenerbahçe Beko, EuroLeague Final-Four’da! (Zalgiris Kaunas Değerlendirmesi)
3016 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
471 kez okundu
3
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
466 kez okundu
4
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
455 kez okundu