İzmir’in Menderes ilçesinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, 25 yaşındaki Beyza Nur Pürmüs yaşamını yitirdi. DHA’nın haberine göre, kaza İzmir-Aydın Otoyolu Havalimanı gişelerinde, saat 19.00 sıralarında gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Beyza Nur Pürmüs’ün kullandığı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilde yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm aracı sararken, olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
İhbar üzerine hızla olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Ancak, otomobilde yapılan incelemede sürücü Beyza Nur Pürmüs’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kadının cansız bedeni, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası araçtan çıkarıldı.
Kaza sonrası olay yerine gelen jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatılırken, kazanın nedeni ve nasıl meydana geldiği araştırılıyor. Olay yeri inceleme ekipleri, kaza mahallinde delil toplama çalışmalarını tamamladıktan sonra, otomobilin enkazı çekici yardımıyla kaldırıldı.
Beyza Nur Pürmüs’ün vefatı, sevenlerini ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer kazanın nedenini aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kaza bölgesinde trafik akışı bir süreliğine kontrollü olarak sağlanırken, yolun tekrar trafiğe açılmasıyla birlikte normal seyrine döndü. Olayla ilgili gelişmelerin takip edildiği ve soruşturmanın sonuçlarının kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi.
Bu tür kazaların önüne geçmek için trafik kurallarına uymanın ve araç güvenliğinin önemine bir kez daha dikkat çekildi. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları ve araçlarını düzenli olarak kontrol ettirmeleri konusunda uyardı.
SAVUNMA SANAYİ
21 Nisan 2026EKONOMİ
21 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
21 Nisan 2026GÜNDEM
21 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
21 Nisan 2026GÜNDEM
21 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4481 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2155 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2113 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
2073 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
2070 kez okundu