Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından oyuncularına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan mücadelede alınan mağlubiyetin ardından basın toplantısında konuşan Pereira, takımının sergilediği performanstan duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi.
Pereira, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bugün utanıyorum çünkü sahada hiçbir şey yapmadık,” ifadelerini kullandı. Karşılaşmanın genel olarak iki takım için de kötü geçtiğini belirten Portekizli teknik adam, “Bugün aslında iki takım için de kötü bir maçtı, iyi performans sergileyemediler. Net pozisyon yoktu, pas oyunu yoktu. İki tarafta kötüydü. Biz rakipten daha kötüydük ve duran toptan yediğimiz golle mağlup ayrılıyoruz,” şeklinde konuştu.
Mağlubiyetten duyduğu üzüntüyü ifade eden Pereira, “Utanıyorum ama utancımın kaynağı kaybetmemiz değil. Sonuçta ilk kez kaybetmiyoruz. Bazen kaybettiğimiz o maçlardan sonra mutluydum. Oyuncularımı savunacak bir şeyim yok elimde. İyi kararlar veremedik ve hata onlarda. Bunu kabul etmeleri gerekiyor,” dedi. Oyuncularının sahada sergilediği isteksizliğe dikkat çeken Pereira, “Üst üste 3 pas yapamadık ve kaybetmeyi hak ettik. Kasımpaşa da hak etmedi aslına bunu söyleyebilirim ama genel bakarsak biz daha da hak etmedik,” ifadelerini kullandı.
Takım içindeki motivasyon eksikliğine de değinen Pereira, “Oyuncularla bu konuda bir konuşmamız olacak. Ligin bittiğini mi düşünüyorlar bilmiyorum ama lig bitmedi. Kupaya mı odaklandılar onu da bilmiyorum. Taktik olarak rakip beklediğimizden farklı bir şey yapmadı, bu kadar kötü futbol sergilememiz imkansız,” şeklinde konuştu. Pereira’nın bu sert açıklamaları, Alanyaspor cephesinde önümüzdeki dönemde önemli değişikliklerin sinyallerini veriyor.
Alanyaspor, Kasımpaşa karşısında aldığı bu mağlubiyetle ligdeki sıralamada gerilerken, teknik direktör Pereira’nın oyuncularıyla yapacağı toplantı ve vereceği kararlar merakla bekleniyor. Takımın performansını yükseltmek ve hedeflerine ulaşmak için neler yapacağı ise futbolseverler tarafından yakından takip edilecek.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
06 Haziran 2026EKONOMİ
06 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
06 Haziran 2026GÜNDEM
06 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
06 Haziran 2026GÜNDEM
06 Haziran 2026
1
Sarunas Jasikevicius’tan Duygusal Zafer: Fenerbahçe Beko, EuroLeague Final-Four’da! (Zalgiris Kaunas Değerlendirmesi)
3140 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
476 kez okundu
3
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
470 kez okundu
4
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
465 kez okundu