Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor, sahasında RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, karşılaşmayı değerlendirdi ve hakem kararlarına yönelik eleştirilerde bulundu.
Tekke, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Üzücü bir akşam oldu, 2 puan kaybettik. Son dakikaya kadar kazanma ihtimalimiz vardı. Bugün başkalarına olan biraz da bize oldu,” ifadelerini kullandı. Rakip takımın güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirten Tekke, “Çok güçlü bir kadroya karşı oynadık. Baskıyı istediğimiz gibi yapamadık ancak konumlanmamız iyiydi,” dedi.
Maç içindeki pozisyonları da değerlendiren Tekke, “İki pozisyon var, şimdi izledim. Penaltı verilebilir miydi, tartışılır. Enteresan kararlar oldu. Rakibimiz de iyi iş çıkardı, benim oyuncularım da iyi mücadele etti. Cezalı ve sakat oyuncularımız vardı,” şeklinde konuştu. Hakem kararlarına yönelik rahatsızlığını dile getiren Tekke, “Onuachu’ya yapılan bariz fauller var. Bu pozisyonların devamında rakip atak kazandı. Bu konularda rahatsızım. Kornerden gelen bir top ve Augusto’nun pozisyonu var. Pozisyonlarda bir standart yok. Zaten hakemlerden herkes şikayetçi,” ifadelerini kullandı.
Yoğun maç takvimine de dikkat çeken Tekke, “Zorlu bir kupa maçımız var. Kalan maçlarımız da oldukça zor. Son iki haftada 4 puan kaybettik, bu bizim için üzücü. Ama bazen olayın olumlu tarafına da bakmak gerekiyor,” dedi. Takımın yarışın içinde kalma dirayetini göstermesinin önemli olduğunu vurgulayan Tekke, “Kadro derinliği yüksek bir takıma karşı oynadık. Daha iyi oynayabilirdik, daha iyi performans gösterebilirdik. Oyuncularımın bu yarışın içinde kalma dirayetini göstermesi önemli. Onlara minnettarım. Önümüzde 5 maç var ve hepsi çok zor. Başakşehir’i de tebrik ediyorum,” diyerek sözlerini tamamladı.
Öte yandan, Isparta’da sabah saatlerinden itibaren kayıp olarak aranan 16 yaşındaki lise öğrencisi Feyza Keskin’in, akşam saatlerinde boş bir binanın önünde hareketsiz halde bulunduğu ve hayatını kaybettiği bilgisi alındı. [Kaynak: Habertürk]
SAVUNMA SANAYİ
05 Haziran 2026EKONOMİ
05 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
05 Haziran 2026GÜNDEM
05 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
05 Haziran 2026GÜNDEM
05 Haziran 2026
1
Sarunas Jasikevicius’tan Duygusal Zafer: Fenerbahçe Beko, EuroLeague Final-Four’da! (Zalgiris Kaunas Değerlendirmesi)
3132 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
474 kez okundu
3
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
469 kez okundu
4
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
462 kez okundu