İstanbul Kağıthane’de yaşanan olayda, Elifnur A. (20) aracına bindiği sırada gasp girişimine uğradı. Olayın perde arkasında ise eski sevgili Alperen M. (20)’nin, barışmak amacıyla planladığı şok edici bir senaryo çıktı. Alperen M. ve gasp girişiminde bulunan Y.A. (16), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Olay, 21 Nisan günü saat 14.40 sıralarında Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Park halindeki aracına binen Elifnur A., maskeli ve bıçaklı bir şahsın gasp girişimine maruz kaldı. Şüpheli, araca binerek Elifnur A.’yı bıçakla tehdit etti. Ancak panikleyerek kaçmaya çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen Alperen M., şüpheliyi kovalamaya başladı.
Sadabad Polis Merkezi Amirliği’ne bağlı ekiplerin incelemeleri sonucu, olayın Alperen M. tarafından planlandığı ortaya çıktı. Gasp girişimini gerçekleştiren kişinin ise Y.A. olduğu tespit edildi. Güvenlik kamerası kayıtları, Y.A.’nın araca binip bıçakla tehdit ettiğini ve panikleyerek kaçtığını gösteriyor. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Alperen M., olayı eski sevgilisiyle barışmak için düzenlediğini itiraf etti.
Alperen M.’nin ifadesine göre, Y.A. ile Ümraniye’de buluştuklarında, Elifnur A. ile konuşmak için bir plan yaptılar. Alperen M., Y.A.’dan Elifnur A.’yı korkutmasını ve kendisinin de onu kurtarıyormuş gibi yaparak yeniden iletişim kurmayı amaçladığını belirtti. Y.A.’nın, “Elimde bıçak olursa daha inandırıcı olur” demesi üzerine Alperen M., bıçağı kullanmaması konusunda uyardığını ifade etti. Alperen M., ifadesinde, “Yaptığımız eylem şakadan ibarettir” dedi.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Alperen M. ve Y.A., ‘Gasp’ suçundan tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Habertürk’ün haberine göre, her iki şüpheli de cezaevine gönderildi.
SAVUNMA SANAYİ
25 Nisan 2026EKONOMİ
25 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
25 Nisan 2026GÜNDEM
25 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
25 Nisan 2026GÜNDEM
25 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4572 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2248 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2207 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
2164 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
2163 kez okundu