Tekirdağ’da meydana gelen trafik kazası, bölgede büyük üzüntü yarattı. Külefli Kavşağı’nda saat 03.30 sıralarında gerçekleşen kazada, Tekirdağ-İzmir istikametine seyir halinde olan bir yolcu otobüsü devrildi. Kazanın, otobüs şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği belirtiliyor.
Olay yerine hızla intikal eden sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, yaralıların kurtarılması ve ilk müdahalelerin yapılması için seferber oldu. DHA’nın haberine göre, kazada çok sayıda kişinin yaralandığı bilgisi verildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi.
Kaza sonrası bölgede trafik akışı bir süreliğine durduruldu. Yetkililer, kaza mahallinde incelemelerde bulunarak kazanın nedenlerini araştırmaya başladı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili henüz net bir bilgi verilmezken, hastanelerde tedavi süreçlerinin devam ettiği öğrenildi.
Kazanın ardından, yetkililer tarafından benzer kazaların önüne geçmek amacıyla trafik güvenliği önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulandı. Özellikle uzun yolculuklarda şoförlerin dinlenme sürelerine dikkat edilmesi ve araçların teknik bakımlarının düzenli olarak yapılması gerektiği belirtildi.
Kazada yaralananların sağlık durumlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, yetkililer tarafından yapılan açıklamada, yaralıların tedavilerinin titizlikle sürdürüldüğü ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı umut ediliyor. Kaza ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatılırken, kazanın nedeni ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.
Kazanın ardından bölgedeki vatandaşlar ve yetkililer, yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayla ilgili gelişmelerin yakından takip edildiği ve kamuoyunun bilgilendirilmeye devam edileceği bildirildi.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
01 Mayıs 2026EKONOMİ
01 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4669 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2353 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2304 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
2266 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
2264 kez okundu