Sakarya’nın Hendek ilçesindeki 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren bir fabrikada, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk bilgilere göre patlamada yaralananlar olduğu bildirildi.
Patlamanın hemen ardından olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalelerini yaptıktan sonra hastanelere sevk etti. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İtfaiye ekipleri ise patlamanın ardından çıkan yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı ve olayla ilgili soruşturma başlattı.
Hendek Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar da patlamanın ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Kaymakam Gökpınar, olay yerindeki çalışmaları yakından takip etti. Patlamanın nedeni ve meydana gelen hasarın tespiti için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Olayın yaşandığı fabrika ve patlamanın nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yetkililer, soruşturmanın tamamlanmasının ardından kamuoyunu bilgilendireceklerini duyurdu. Bölgedeki güvenlik önlemleri devam ederken, patlamanın etkilerinin giderilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.
Kaynak: TRT Haber
SAVUNMA SANAYİ
23 Haziran 2026EKONOMİ
23 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
23 Haziran 2026GÜNDEM
23 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
23 Haziran 2026GÜNDEM
23 Haziran 2026
1
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3573 kez okundu
2
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
3428 kez okundu
3
Uluslararası Seviyede Aranan Cinayet Şüphelisi Antalya’da Yakalandı: Interpol Listesindeki Çetkin Gözaltında
3423 kez okundu
4
Bursa’da Tefecilik ve Yağma Operasyonunda 11 Tutuklama: Çiftçileri Hedef Alan Suç Örgütüne Darbe
3422 kez okundu
5
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3419 kez okundu