Sakarya’nın Karasu ilçesinde yürekleri yakan bir olay yaşandı. AA’nın haberine göre, Güzelyalı Yalı Mahallesi Burgaz Caddesi’nde meydana gelen olayda, psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen S.G. (30), oğlu M.B.G. (5) ile birlikte denize atladı. Anne S.G., bir süre sonra sudan kendi imkanlarıyla çıkmayı başarırken, minik M.B.G. boğularak hayatını kaybetti.
Olay yerine gelen ekipler tarafından denizden çıkarılan çocuğun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Acı haber, bölgede büyük üzüntüye neden oldu. Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlattı. S.G.’nin psikolojik durumu ve olayın nedeni araştırılıyor.
Öte yandan, Karasu’da cesedi bulunan bir kişinin kimliği de belirlendi. Yapılan incelemeler sonucunda, cesedin İstanbul Sarıyer’den denize açıldığı balıkçı teknesinin batması sonucu boğulduğu değerlendirilen Mustafa Ünlü’ye ait olduğu tespit edildi. Bu gelişme, bölgedeki acıyı bir kat daha artırdı.
Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilirken, yetkililer soruşturmanın tüm yönleriyle yürütüldüğünü bildirdi. Hem minik M.B.G.’nin ölümü hem de Mustafa Ünlü’nün ölümü, Karasu ve çevresinde derin bir üzüntü yarattı. Olayların detayları ve soruşturmanın sonuçları kamuoyuyla paylaşılacak.
Haber Kaynağı: AA
SAVUNMA SANAYİ
29 Mart 2026EKONOMİ
29 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
29 Mart 2026GÜNDEM
29 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
29 Mart 2026GÜNDEM
29 Mart 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4035 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1698 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1664 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1625 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1621 kez okundu