Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, şehre uyuşturucu madde getirerek ticaretini yapmaya çalışan şahıslara yönelik önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar neticesinde düzenlenen iki ayrı eş zamanlı operasyonda, Ü.A. (48), Ö.Y. (28) ve A.Y. (25) isimli şüpheliler yakalandı.
Operasyonlarda şahısların üstlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 1 kilo 200 gram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Ü.A., Ö.Y. ve A.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini ve kentte uyuşturucu madde ticaretine geçit verilmeyeceğini belirtti.
Öte yandan, İçişleri Bakanlığı’nda ve Adalet Bakanlığı’nda devir teslim törenleri gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, görevi yeni İçişleri Bakanı olarak atanan Mustafa Çiftçi’ye devretti. Adalet Bakanlığı’nda ise Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığı görevini Akın Gürlek’e devretti.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
30 Mart 2026EKONOMİ
30 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
30 Mart 2026GÜNDEM
30 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
30 Mart 2026GÜNDEM
30 Mart 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4065 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1728 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1694 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1656 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1651 kez okundu