İstanbul Üsküdar’da bir iş yerinde meydana gelen şiddet olayı, kamuoyunda büyük tepki topladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, Murat Reis Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir iş yerinde, 16 yaşındaki E.D. isimli çalışanın, iş yeri müdürü G.T. (39) tarafından darp edildiği tespit edildi.
Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli G.T., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından “kasten yaralama” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Yaşanan şiddet anları ise iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, G.T.’nin E.D.’nin üzerine yürüdüğü, tokat attığı ve daha sonra başını yere eğerek eline aldığı bir çubukla boyun bölgesine bastırdığı görülüyor. Bu korkunç anlar, olayın vahametini gözler önüne seriyor.
Habertürk’te yer alan habere göre, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve sorumlular hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu tür şiddet olaylarının, özellikle genç yaşta çalışan bireylere karşı işlenmesi, toplumun her kesiminden büyük tepki çekiyor. İş hayatında çalışanların güvenliğinin sağlanması ve bu tür olayların önüne geçilmesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiği bir kez daha vurgulanıyor.
Olayın ardından, sosyal medyada da büyük yankı uyandı. Vatandaşlar, yaşanan şiddeti kınayan mesajlar yayınladı ve yetkililerden bu tür olayların tekrarlanmaması için daha sıkı denetimler yapılması ve caydırıcı cezalar verilmesini talep etti. Olayın mağduru olan E.D.’ye geçmiş olsun dilekleri iletilirken, benzer durumdaki diğer çalışanların da haklarının korunması gerektiği belirtildi.
Bu üzücü olay, iş yerlerinde yaşanan şiddetin ve istismarın ne kadar ciddi bir sorun olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Yetkililerin, bu tür olayların önüne geçmek için daha etkin politikalar geliştirmesi ve iş yerlerinde güvenli bir çalışma ortamının sağlanması büyük önem taşıyor. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor.
SAVUNMA SANAYİ
01 Temmuz 2026EKONOMİ
01 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
01 Temmuz 2026GÜNDEM
01 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
01 Temmuz 2026GÜNDEM
01 Temmuz 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
5088 kez okundu
2
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3665 kez okundu
3
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
3490 kez okundu
4
Ankara Merkezli Ruhsuzlar Organize Suç Örgütü Operasyonu: 6 Tutuklama
3490 kez okundu
5
Uluslararası Seviyede Aranan Cinayet Şüphelisi Antalya’da Yakalandı: Interpol Listesindeki Çetkin Gözaltında
3487 kez okundu