Manisa’nın Salihli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 11. sınıf öğrencisi Ahmet Özkan hayatını kaybetti. Kaza, saat 22.00 sıralarında ilçeye bağlı Adala Mahallesi’nde gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Dombaylı Mahallesi’nden Adala yönüne seyir halinde olan Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Özkan’ın kullandığı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada ağır yaralanan Özkan, metrelerce sürüklendikten sonra yola savruldu.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Özkan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Ahmet Özkan’ın vefat haberi, ailesini, yakınlarını ve okul arkadaşlarını yasa boğdu. Acı haberi alanlar gözyaşlarına boğulurken, Özkan’ın cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu üzücü olay, trafikteki dikkat ve güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, kazanın nedenlerini araştırırken, benzer olayların önüne geçmek için çalışmaların devam ettiğini belirtti.
Olayla ilgili detaylı incelemeler sürerken, kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemlerinin artırılması da gündeme geldi.
Kazada hayatını kaybeden Ahmet Özkan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir.
SAVUNMA SANAYİ
03 Nisan 2026EKONOMİ
03 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
03 Nisan 2026GÜNDEM
03 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
03 Nisan 2026GÜNDEM
03 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4141 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1808 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1771 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1732 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1728 kez okundu