DOLAR 43,8377 0.16%
EURO 51,7041 0.16%
ALTIN 7.182,082,07
BITCOIN 30050731.49496%
Mersin
17°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Diyarbakır-Silvan Karayolu’nda Çökme: 1 Metrelik Çukur Oluştu, Trafik Tek Şeritten Sağlanıyor
14 okunma

Diyarbakır-Silvan Karayolu’nda Çökme: 1 Metrelik Çukur Oluştu, Trafik Tek Şeritten Sağlanıyor

ABONE OL
18 Şubat 2026 00:28
Diyarbakır-Silvan Karayolu’nda Çökme: 1 Metrelik Çukur Oluştu, Trafik Tek Şeritten Sağlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır-Silvan kara yolu, 450 Evler kavşağında akşam saatlerinde meydana gelen çökme, ulaşımda aksamalara neden oldu. Yolun bir bölümünde oluşan çökme nedeniyle yaklaşık 1 metre derinliğinde bir çukur meydana geldi. Olay yerine hızla intikal eden ekipler, güvenlik önlemleri alarak trafik akışını tek şeritten sağlamaya başladı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması ve yolun yeniden trafiğe açılması hedefleniyor.

Edinilen bilgilere göre, çökme ihbarı üzerine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, itfaiye, karayolları ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak çukurun çevresini emniyet şeridiyle kapattı. Trafik akışı ise polis ekiplerinin kontrolünde tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. Bu durum, bölgedeki trafik yoğunluğunu artırırken, yetkililer vatandaşları alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyardı.

Çukurun oluşma nedeni henüz belirlenmezken, yetkililer tarafından detaylı inceleme başlatıldı. Çukurun kapatılması ve yolun onarımı için çalışmaların en kısa sürede başlayacağı belirtildi. Bu çalışmalar kapsamında, çukurun büyüklüğüne ve yolun hasar durumuna göre çeşitli teknikler uygulanacak. Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun güvenli bir şekilde trafiğe açılacağını duyurdu.

Öte yandan, sağlık alanındaki gelişmeler de yakından takip ediliyor. İyi Yaşam’da check-up’ın kimler için gerekli olduğu ve hastalıkların nasıl teşhis edilebildiği konuları ele alınıyor. Uzmanlar, düzenli sağlık kontrollerinin önemine dikkat çekerek, erken teşhisin hayat kurtarıcı olabileceğini vurguluyor. Programda, Uzman Diyetisyen Melis Bengisu Demirci ve İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Burak Bilbay, bu konudaki önemli bilgileri paylaştı.

Haberimizde ayrıca, şifre yenileme işlemleri ve kişisel verilerin korunmasıyla ilgili bilgilere de yer verildi. Şifre yenileme bağlantısının gönderilebilmesi için e-posta adresine ihtiyaç duyulduğu ve şifrenin başarıyla gönderildiği bilgisi paylaşıldı. Ayrıca, kişisel verilerin Aydınlatma Metni kapsamında işlendiği ve üyelik sözleşmesi, rıza metni ve çerez politikasının kabul edildiği belirtildi.

Diyarbakır-Silvan karayolundaki çalışmaların ne kadar süreceği ve yolun ne zaman trafiğe açılacağı ise merak konusu. Yetkililer, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için yoğun çaba sarf ediyor. Gelişmeler, kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecek.

Kaynak: Habertürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r